English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii PDF

Coperta Carte English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii

Iti doresti sa citesti cartea English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii

Destinata prescolarilor si elevilor din clasele primare, aflati la inceputul invatarii limbii engleze, cartea English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii prezinta peste 700 de cuvinte din vocabularul activ, structurate pe teme esentiale (Familia mea, Animale salbatice, Fructe, Legume etc.) si ilustrate atractiv, pentru a facilita memorarea. Cartea include, de asemenea, expresii si propozitii simple, toate avand alaturat echivalentul romanesc, ca si poezioare amuzante, pe placul micilor cititori….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.