Enciclopedia Spatiului. National Geographic PDF

Coperta Carte Enciclopedia Spatiului. National Geographic

Iti doresti sa citesti cartea Enciclopedia Spatiului. National Geographic publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Enciclopedia Spatiului. National Geographic de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Enciclopedia Spatiului. National Geographic

Imbarca-te intr-o calatorie prin sistemul solar si aventureaza-te spre stele si dincolo de ele in aceasta enciclopedie spectaculos ilustrata a universului nostru.- Peste 70 de desene originale, special realizate, inclusiv imagini ale planetei nou descoperite langa Alfa Centauri si care ar putea gazdui viata- Extraordinare imagini fotografice ale inelelor lui Saturn, satelitilor lui Jupiter si stelelor din cosmos- Texte incitante, cu explicatii clare si fascinante, despre cele mai recente si mai mari descoperiri astronomice, de la materia intunecata la suprafata lui Marte- Un tur al sistemului nostru solar, cu cele 13 planete- Informatii suplimentare si un tabel cronologic al extraordinarelor descoperiri din istoria astronomiei- Un tabel cronologic al varstei universului si pozitia noastra in cadrul acestuia- Sfaturi privind observatiile astronomice – inclusiv desene reprezentand un binoclu, care iti vor indica unde si cum sa privesti pentru a vizualiza incredibilul decor spatial Enciclopedia spatiului te va uimi, prezentandu-ti tot ce vrei sa stii despre univers, si te va inspira sa descoperi mai multe!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.