Enciclopedia sanatatii familiei PDF

Coperta Carte Enciclopedia sanatatii familiei

Iti doresti sa citesti cartea Enciclopedia sanatatii familiei publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Enciclopedia sanatatii familiei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Enciclopedia sanatatii familiei

In aceasta enciclopedie aparuta la editura Niculescu sunt prezentate pe larg cele mai cunoscute metode terapeutice si cauzele aparitiei simptomelor in cazul unei serii intregi de boli si afectiuni, oferindu-se in acelasi timp si metode de tratament prin automedicatie, cu medicamente consacrate sau cu preparate nonmedicamentoase. Deoarece contine si sfaturi utile in cazul imbolnavirii copiilor, precum si metode de prim ajutor, consideram ca aceasta lucrare nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunei familii. Domeniile abordate sunt: medicina traditionala, homeoterapie, fitoterapie, medicina traditionala chineza, medicina indiana Ayurveda, terapie Kneipp, aromaterapie….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.