Emoji – Enciclopedia PDF

Coperta Carte Emoji - Enciclopedia

Iti doresti sa citesti cartea Emoji – Enciclopedia publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Emoji – Enciclopedia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Emoji – Enciclopedia

Vrei sa stii care-i treaba cu Emoji?Fa o vizita in lumea Emoji cu ajutorul acestui ghid. Intalneste-i pe Emoji, apoi fa inconjurul Textopolisului si treci pe la Bate Palma pentru a i auzi cateva dintre cele mai amuzante glume. Invata bazele programarii de la Rebela (dar asigura-te ca stai departe de Robo Anti-Virusi!). La sfarsit, Gene o sa te ajute sa descoperi cu care dintre Emoji semeni cel mai mult – esti un Mneah? Sau poate semeni mai mult cu Flamenca? In orice caz, nu-ti vei dori sa ratezi acest ghid minunat cu chestionare, glume si cadre din film….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.