Emily the Strange: Zilele pierdute PDF

Coperta Carte Emily the Strange: Zilele pierdute

Iti doresti sa citesti cartea Emily the Strange: Zilele pierdute publicata de editura Corint Junior? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Emily the Strange: Zilele pierdute chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Emily the Strange: Zilele pierdute

Emily nu e o fata ca oricare alta. Poarta in fiecare zi aceeasi rochie neagra. E moarta dupa matematica si stiinta. Cele mai bune prietene ale ei sunt patru pisici negre si se da in vant dupa muzica rock si punk. Iar acum Emily sufera de amnezie: nu mai stie nimic din ce s-a intamplat in zilele pierdute din memoria ei. Habar nu are cine este, de ce se afla in orasul Blackrock si ce legatura are cu fondatoarea lui, Emma Le Strande. Noroc cu acest caiet negru in care-si noteaza tot ce i se intampla, deseneaza pisici vagaboande si harti, lipeste fotografii si face liste care au intotdeauna 13 puncte. Derutata de faptul ca stie cum sa calculeze viteza finala si sa repare un espressor, dar n-are idee cum o cheama, cati ani are si cum se numeste un pui de pisica, Emily aduna indicii despre identitatea ei si se trezeste in toiul unui conflict in care e mai implicata decat crede. 13 lucruri pe care le vei gasi in primul roman Emily the Strange: 1. Mister2. Un golem frumos3. Prastii imbunatatite4. Patru pisici negre5. Amnezie6. poker-calamitate7. Ponei furiosi8. Un inspector dubios care urmareste chiulangii9. Liste cu 13 puncte10. Un generator de furtuni de nisip11. Dubluri-fantoma12. O misiune secreta13. Urechelnite…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.