Emanoil Protopopescu-Pake. Portret de bucurestean PDF

Coperta Carte Emanoil Protopopescu-Pake. Portret de bucurestean

Iti doresti sa citesti cartea Emanoil Protopopescu-Pake. Portret de bucurestean publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Emanoil Protopopescu-Pake. Portret de bucurestean chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Emanoil Protopopescu-Pake. Portret de bucurestean

„Cartea reprezinta mai mult decat o biografie, impresionanta prin bogatia informatiei, ci un capitol din istoria Capitalei romanesti, acela al primei modernizari, care coincide cu epoca Razboiului de Independenta si a celor dintai ani de organizare a noului Regat. Emanoil Protopopescu-Pake era pana acum numai un nume. Tot ce a izbutit sa faca in vremea cand era primar fusese uitat, fiindca asa uitam noi chiar paginile din trecut cu care am avea dreptul sa ne mandrim. S-a straduit, cum spunea el, ,,a transforma Capitala Regatului Roman intr-un adevarat oras european”.Ca deputat liberal, a contribuit la consolidarea sistemului politic care a transformat societatea noastra, desi mai putin adanc decat planuia. Omului-bulevard (creatia sa ce-i poarta numele) i se cuvenea aceasta restituire care-l integreaza in memoria nationala.“ – Andrei Pippidi…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.