Elibereaza-ma PDF

Coperta Carte Elibereaza-ma

Iti doresti sa citesti cartea Elibereaza-ma publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Elibereaza-ma de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Elibereaza-ma

Juliette a ajuns la Punctul Omega. E un loc pentru oameni asemenea ei – oameni inzestrati – si, de asemenea, sediul opozitiei, al rebelilor. A scapat, in cele din urma, de cei din Restauratie, dejucandu-le planul de a o folosi drept arma, iar acum e libera sa-l iubeasca pe Adam. Insa Juliette descopera ca nu va putea scapa niciodata de atingerea sa letala. Sau de Warner, care o doreste mai mult ca oricand. Bantuita de trecutul ei si ingrozita de viitorul care o asteapta, Juliette stie ca va fi nevoita sa ia hotarari importante. Hotarari care ar putea s-o oblige sa aleaga intre ceea ce-i dicteaza inima si viata lui Adam.””O serie palpitanta, cu mize mari, despre descoperirea sinelui si dragostea interzisa, recomandata tuturor impatimitilor de literatura distopica – sau orice fel de literatura!”” – RANSOM RIGGS…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.