Educatie pentru sanatate – clasa a IV-a PDF

Coperta Carte Educatie pentru sanatate - clasa a IV-a

Iti doresti sa citesti cartea Educatie pentru sanatate – clasa a IV-a publicata de editura Prior & Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Educatie pentru sanatate – clasa a IV-a de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Educatie pentru sanatate – clasa a IV-a

In societatea contemporana, educatia pentru sanatate este una din componentele esentiale ale educatiei copilului, o preocupare de maxima importanta pentru invatatori. Definita ca „o stare de bine fizica, mentala si sociala“, sanatatea individului inseamnã mai mult decat absenta bolii sau a infirmitatii. Educarea copiilor pentru mentinerea sanatatii trebuie sa inceapa de la varste mici in scopul formarii unor deprinderi temeinice. Lucrarea de fata este un suport de studiu pentru elevii din clasa a IV-a si, in acelasi timp, un auxiliar pentru invatatori si parinti. Ea asigura realizarea urmatoarelor laturi ale educatiei pentru sanatate:– latura cognitiva: prin comunicarea si insusirea de cunostinte necesare apararii si mentinerii sanatatii;– latura comportamental-volitionala: prin insusirea deprinderilor si obisnuintelor de igiena, cu aplicarea lor in viata de zi cu zi. Parcurgand paginile acestei lucrari, conceputa ca o poveste in care Tic, Ana si colegii lor participa la un concurs, elevii isi vor forma atitudini si deprinderi indispensabile unui comportament responsabil si sanatos….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.