Educatie civica. Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a PDF

Coperta Carte Educatie civica. Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Educatie civica. Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Educatie civica. Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Educatie civica. Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a

Manualul de Educatie civica pentru clasa a III-a, autoare Olga Piriiala, propune un demers didactic echilibrat, in cadrul caruia informatia relevanta pentru dobandirea competentelor specifice este abordata in contexte semnificative de invatare, actuale, familiare universului referential al copilului. Textele insotite de imagini-pretext sunt accesibile prin claritatea tematicii, structura compozitionala, mijloacele de expresie, facilitand transferul a ceea ce se invata, dezvoltarea dimensiunii cognitive, a dimensiunii afectiv-atitudinale, actionale. Triada cunostinte-abilitati-atitudini cultiva sensibilitatea ca dimensiune a cunoasterii problemelor specifice societatii contemporane, promovand implicarea, participarea, voluntariatul, manifestarea unui comportament moral-civic activ, responsabil, tolerant, comunicativ, reflexiv, autoevaluativ….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.