Educatia Montessori. Ghid esential pentru formarea viitorului adult, de la nastere pana la 24 de ani PDF

Coperta Carte Educatia Montessori. Ghid esential pentru formarea viitorului adult, de la nastere pana la 24 de ani

Iti doresti sa citesti cartea Educatia Montessori. Ghid esential pentru formarea viitorului adult, de la nastere pana la 24 de ani publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Educatia Montessori. Ghid esential pentru formarea viitorului adult, de la nastere pana la 24 de ani chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Educatia Montessori. Ghid esential pentru formarea viitorului adult, de la nastere pana la 24 de ani

„”Destinat parintilor, profesorilor si tuturor celor care sunt interesati de educatie, volumul prezinta un plan de educatie logic si unitar pentru dezvoltarea fiintei umane din copilarie pana la maturitate, ce trezeste motivatia interioara, ajutandu-i pe copii sa obtina cele mai bune rezultate intelectuale si sociale. Combinand libertatea cu responsabilitatea, educatia Montessori le asigura copiilor un rol mai activ in cadrul procesului de invatare, standarde inalte de excelenta academica, constiinta sociala si dezvoltare morala, precum si o viziune asupra umanitatii si a propriilor realizari care-i va inspira sa-si ocupe locul in comunitate, la timpul lor, in calitate de adulti pe deplin integrati in societate. Paula Polk Lillard este o autoritate recunoscuta la nivel international in domeniul educatiei Montessori si cofondatoare a Forest Bluff din Lake Bluff, Illinois, o scoala de tip Montessori pentru copii incepand de la varsta prescolara pana la clasa a opta. A mai publicat: Montessori: A Modern Approach (1988), Montessori in the Classroom: A Teacher s Account of How Children Really Learn (1997). De aceeasi autoare, la Editura Litera a mai aparut: Educatia Montessori in primii ani de viata (2017, in colaborare cu Lynn Lillard Jessen).””…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.