Educatia creativa intr-o familie unita PDF

Coperta Carte Educatia creativa intr-o familie unita

Iti doresti sa citesti cartea Educatia creativa intr-o familie unita publicata de editura Univers Enciclopedic Gold? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Educatia creativa intr-o familie unita de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Educatia creativa intr-o familie unita

Cum sa transformi lacrimile, furia si zbuciumul, fiind aproape de copiii tai Autoarea prezinta, intr-o maniera sugestiva si intr-un stil accesibil, o noua cale de educatie responsabila a copiilor, care ii poate ajuta pe parinti sa actioneze in asa fel incat sa se bucure de o viata de familie plina de armonie, de copii calmi si fericiti. Bazandu-se in mare masura pe experienta proprie de educatoare si de mama, dar si pe interactiunea cu parintii pe care i-a consiliat, ea ofera numeroase sugestii si idei originale pentru a intari relatia dintre parinti si copii si a trece cu usurinta, adesea in mod amuzant, peste momentele dificile. Iese in evidenta ideea ca prin imaginatie si o buna organizare evenimentele obisnuite ale vietii de familie pot fi transformate in momente speciale. Printre subiectele abordate se numara importanta ritmurilor zilnice, organizarea unor momente festive pe parcursul anului, activitatile manuale, povestile si jocurile care dezvolta indemanarea, creativitatea si spiritul de initiativa al copiilor. Foarte utile sunt notiunile practice de disciplina creativa, prezentate in detaliu, ca si elementele de educatie ecologica. Este o carte accesibila, stimulativa, cu o abordare realista a problemelor si cu sugestii usor de pus in aplicare, o carte foarte utila atat pentru parinti, cat si pentru educatori….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.