Educarea vointei PDF

Coperta Carte Educarea vointei

Iti doresti sa citesti cartea Educarea vointei publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Educarea vointei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Educarea vointei

A trebuit sa cercetam cauzele de slabiciune a vointei in timpul nostru. Am socotit ca singurul leac bun contra acestei slabiciuni trebuie sa fie cautat in cultura dibace a starilor afective. Mijloacele spre a face sa se nasca sau sa se intareasca sentimentele eliberatoare, sa fie nimicite sau inabusite sentimentele opuse stapanirii noastre de sine, astfel ar putea fi sub-titlul aceste carti, pe care o prezentam publicului. Am auzit pe multi tineri plangandu-se de lipsa unei metode pentru a ajunge la stapanirea de sine. In loc de a trata deci educatia vointei in abstract, am luat ca subiect esential educatia vointei asa cum o cere munca intelectuala prelungita si staruitoare. Suntem convinsi ca studentii si, in genere, toti oamenii inteligenti vor gasi aici foarte folositoare indrumari. In orice caz le ofer aici ceea ce mi-au insuflat asupra acestui subiect aproape patru ani de studii si de meditatii….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.