Educa prin iubire, cu intelepciune PDF

Coperta Carte Educa prin iubire, cu intelepciune

Iti doresti sa citesti cartea Educa prin iubire, cu intelepciune publicata de editura Inger drag? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Educa prin iubire, cu intelepciune chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Educa prin iubire, cu intelepciune

Educa prin iubire, cu intelepciune face parte din colectia Gandeste cu inima a editurii Inger drag.„Aceasta carte pe care o tii in maini este o carte care trateaza copilul ca fiind un intreg: trup, minte si spirit. Este o carte care te indruma cum sa-l ajuti pe copil sa se dezvolte armonios sub toate aspectele existentei umane, o car-te despre increderea in sine si pregatirea pentru viata. Este o carte care te ajuta sa «cresti» odata cu copilul urmand sfaturi de viata universal valabile despre pretuirea de sine, exprimarea individualitatii si atingerea echilibrului. Este o carte care te indeamna sa pretuiesti unicitatea fiecaruia si sa fii ceea ce esti. Este o carte care abordeaza si latura spirituala a fiintei umane, cea care presupune iubirea ca manifestare in tot ceea ce este si ne reaminteste de natura noastra divina, de comunicarea cu sinele launtric.“…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.