Ecuatia fericirii. Nu-ti dori nimic + Fa orice = Ai totul PDF

Coperta Carte Ecuatia fericirii. Nu-ti dori nimic + Fa orice = Ai totul

Iti doresti sa citesti cartea Ecuatia fericirii. Nu-ti dori nimic + Fa orice = Ai totul publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ecuatia fericirii. Nu-ti dori nimic + Fa orice = Ai totul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ecuatia fericirii. Nu-ti dori nimic + Fa orice = Ai totul

Ecuatia fericirii este rezultatul unei cautari neobosite, de peste un deceniu, a fericirii umane. Contine intelepciunea colectiva a sute de psihologi pozitivisti, a zeci de CEO din topul Fortune 500 si a mii de interviuri personale. Apeland la o mare diversitate de surse – din Germania si pana in Japonia, de la Buddha la Vonnegut, de la Hitchcock la Singur Acasa, Neil Pasricha s-a oprit asupra unei intrebari care iti poate schimba viata: care este cea mai simpla formula a fericirii? Cartea sa are raspunsurile. De la saluturi la intalniri sau din sala de consiliu in dormitor, totul este aici. Ecuatia fericirii prezinta concepte precum: • Cum poate castiga un profesor mai multi bani decat un absolvent de MBA de la Universitatea Harvard; • Cele patru cuvinte simple care blocheaza toate criticile; • Cum poate duce eliminarea unor optiuni la mai multe posibilitati ; • Ce ne invata despre pensionare cele mai sanatoase persoane de 100 de ani; • Cum poti castiga o ora in plus in fiecare zi cu o singura schimbare mica; • Singurul lucru pe care multi miliardari il doresc, dar nu il pot avea; • Cum sa iei fiecare decizie de doua ori mai repede. Si mult, mult mai mult. Dale Carnegie a fost secolul trecut. Stephen Covey a fost deceniul trecut. Neil Pasricha este acum. Susan Cain, autoarea cartii QUIETEcuatia fericirii iti va aduce schimbari uriase atat in viata profesionala, cat si in cea personala! Tony Hsieh, CEO al Zappos si autorul cartii Cum sa livrezi fericire „Dezarmant scrisa, memorabil de amuzanta si nesfarsit de utila” – colonelul Chris Hadfield, fost comandant al Statiei Spatiale Internationale si autorul cartii An Astronaut’s Guide to Life on Earth „Fii fericit in primul rand”. Aceste cuvinte sunt atat de paradoxale, incat cei mai multi dintre noi nu stim ce sa facem cu ele. Neil stie. Seth Godin, autorul cartilor Triburi si Esti de neinlocuit? Cand vorbeste Neil Pasricha, liderii de la toate nivelurile si din toate domeniile se opresc din ceea ce fac… si asculta. Ho…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.