Economia si psihologia deciziei. Introducere in Economia Comportamentala PDF

Coperta Carte Economia si psihologia deciziei. Introducere in Economia Comportamentala

Iti doresti sa citesti cartea Economia si psihologia deciziei. Introducere in Economia Comportamentala publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Economia si psihologia deciziei. Introducere in Economia Comportamentala chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Economia si psihologia deciziei. Introducere in Economia Comportamentala

Volumul Economia si Psihologia Deciziei reface drumul pe care economia comportamentala l-a parcurs pana la recunoasterea importantei sale prin acordarea celor doua premii Nobel catre Daniel Kahneman si Richard Thaler. Miza demersului acestui volum este aceea de a oferi cititorilor din Romania o imagine introductiva asupra unei abordari aflate intr-o continua crestere, avand atat multiple aplicatii stiintifice, cat si o dimensiune puternica de dezvoltare a capacitatii de a actiona mai inteligent in viata de zi cu zi. Economia si Psihologia Deciziei este unul dintre primele demersuri de introducere a economiei comportamentale in predarea si cercetarea universitara din Romania, cuprinzand cele mai importante teme de studiu ale acestui domeniu. De asemenea, volumul cuprinde si o discutie critica asupra relatiei dintre economia comportamentala si economia neoclasica, accentuand asupra punctelor de convergenta dintre acestea….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.