Economia pe intelesul fiicei mele. O scurta istorie a capitalismului PDF

  Coperta Carte Economia pe intelesul fiicei mele. O scurta istorie a capitalismului

  Iti doresti sa citesti cartea Economia pe intelesul fiicei mele. O scurta istorie a capitalismului scrisa de Yanis Varoufakis si publicata de editura Vellant? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Economia pe intelesul fiicei mele. O scurta istorie a capitalismului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Economia pe intelesul fiicei mele. O scurta istorie a capitalismului

  „Ca profesor de economie, am crezut intotdeauna ca, daca nu esti capabil sa explici economia intr un limbaj pe care sa l inteleaga tinerii, atunci e destul de limpede ca nici tu nu stii despre ce vorbesti. In timp, am observat si altceva, o contradictie delicioasa legata de profesia mea care sustine aceasta afirmatie: cu cat devin mai stiintifice modelele noastre economice, cu atat mai firava este legatura lor cu economia reala, cea din teren.” – Yanis Varoufakis „Cartea aceasta este incercarea mea de a realiza exact opusul unei lucrari de popularizare a economiei: daca voi reusi, cititorii se vor simti ispititi sa ia economia in propriile maini, intelegand totodata ca economistii, expertii autodeclarati ai economiei, nu au aproape niciodata dreptate. A te asigura ca toti cetatenii au dreptul de a vorbi in cunostinta de cauza despre economie este una dintre cerintele esentiale ale unei societati bune si o preconditie a democratiei autentice. Suisurile si coborasurile economiei influenteaza vietile tuturor; ne obliga sa transformam democratiile noastre in caricaturi; tentaculele sale razbat pana in adancimile sufletelor noastre, unde ne modeleaza sperantele si aspiratiile. Lasand pe mana expertilor in economie chestiunea economica, pur si simplu le acordam drept de decizie asupra tuturor aspectelor economice.” – Yanis Varoufakis „Varoufakis ne explica cum functioneaza economia intr-un limbaj pe care poate sa-l inteleaga oricine, fara a face apel la jargonul pseudo-stiintific al presei economice mainstream.” – Anna Minton, The Guardian „O analiza taioasa cu tuse filosofice si anecdotica, apel la miturile grecesti si istoria universala, dar si cu surprinzatoare sensuri relevate de cultura pop a unor filme precum Star Trek si Matrix.” – Mark Haskell Smith, The Los Angeles Times Yanis Varoufakis este fost ministru de finante al Greciei si cofondatorul unei organizatii nonprofit internationale, DOEM25, care militeaza pentru renasterea democratiei in Europa. De asemenea, este autorul bestsellerurilor Adults in the Room, And the Weak Suffer What They Must? si The Global Minotaur. Dupa ce a predat mai multi ani in Statele Unite ale Americii, Mare Britanie si Australia, in prezent este profesor de economie la Universitatea din Atena….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Economia pe intelesul fiicei mele. O scurta istorie a capitalismului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.