E Ok s-o dai in bara. De la creatorii fenomenului viral PDF

  Coperta Carte E Ok s-o dai in bara. De la creatorii fenomenului viral

  Iti doresti sa citesti cartea E Ok s-o dai in bara. De la creatorii fenomenului viral scrisa de The Try Guys si publicata de editura Lifestyle? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea E Ok s-o dai in bara. De la creatorii fenomenului viral chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii E Ok s-o dai in bara. De la creatorii fenomenului viral

  Pentru a fi noi insine, avem nevoie sa ne simtim confortabil cu nesigurantele noastre. In E OK s-o dai in bara , The Try Guys — Keith, Ned, Zach si Eugene — au creat o adevarata filosofie a incercarii, potrivit careia, pen¬tru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre, avem nevoie sa ne acceptam fara rezerve frica, ignoranta si stan-jeneala, in efortul de a intelege ca suntem cu totii paralizati de teama de a nu gresi. Povestea lor este despre patru pusti timizi si tocilari, care au razbit in fata provocarilor vietii, abordandu-le direct si apeland la niste solutii, in mod paradoxal, sortite esecului. Dar The Try Guys nu se multumesc doar sa ne dea sfaturi, ci le si pun in practica. Pentru a demonstra formula lor unica de autoperfectionare, fiecare se confrunta cu cele mai profunde temeri ale sale. Un impatimit consumator de carne devine vegetarian. Un tata foarte rigid se transforma intr-un expert in moda. Un singuratic nepriceput la relatii devine un romantic innascut. Un copil ai carui parinti au divortat reuseste, in sfarsit, sa se apro¬pie de familia sa. Impartasindu-ti experientele lor revelatoare si adesea amuzante, The Try Guys te vor ajuta sa scapi de indoieli si sa devii cea mai buna, mai curajoasa si mai cool versiune a ta! „ The Try Guys se pricep de minune sa se apuce de ceva fara sa stie dinainte care va fi rezultatul. Toata lumea ar trebui sa invete sa faca asta. Acum au scris o carte. Parerea noastra? Ei bine, au incercat .“ RHETT & LINK, AUTORII CARTII RHETT AND LINK’S BOOK OF MYTHICALITY, BESTSELLER # 1 NEW YORK TIMES „ Tipii astia spun ca esecul e mai important decat succesul. Iar cartea lor este exemplul perfect ca asa stau lucrurile .“ MAMRIE HART, AUTOARE DE BESTSELLERURI NEW YORK TIMES „ Pentru cineva care-si castiga traiul vorbind cu spiritele, pot sa va asigur ca The Try Guys ar fi trebuit sa-si angajeze un ghostwriter pentru cartea asta .“ TYLER HENRY, THE HOLLYWOOD MEDIUM The Try Guys ne ofera prima lor carte — un ghid inspirational de autoperfectionare care ne invata ca drumul spre succes e presarat cu ocoluri umilitoare, greseli stanjenitoare si esecuri neasteptate. „ Cartea asta nu este despre succes si in niciun caz despre perfectiune. Este despre viata, despre depasirea limitelor, despre provocarea de a ajunge pe niste culmi pe care le credeai imposibil de atins. “ The Try Guys The Try Guys e un serial de comedie difuzat pe internet si creat de Ned Fulmer, Keith Habersberger, Zach Kornfeld si Eugene Lee Yang, care scriu, regizeaza, produc si filmeaza fiecare episod. Clipurile lor virale au adunat peste 1 miliard de vizualizari pe platformele de social media….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca E Ok s-o dai in bara. De la creatorii fenomenului viral este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.