E jucaria mea! PDF

  Coperta Carte E jucaria mea!

  Iti doresti sa citesti cartea E jucaria mea! scrisa de Tracey Corderoy, Caroline Pedler si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea E jucaria mea! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii E jucaria mea!

  Cand prietena lui vine sa se joace impreuna cu el, Bebe Urs nu e deloc dornic sa imparta cu ea jucaria preferata. Dar mama stie exact ce e de facut… O carte perfecta pentru a-i invata pe cei mici despre bucuria de a imparti cu ceilalti lucrurile care ne fac placere….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca E jucaria mea! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.