E baiat ! – Dezvoltarea fiului tau de la nastere pana la optsprezece ani PDF

Coperta Carte E baiat ! - Dezvoltarea fiului tau de la nastere pana la optsprezece ani

Iti doresti sa citesti cartea E baiat ! – Dezvoltarea fiului tau de la nastere pana la optsprezece ani publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea E baiat ! – Dezvoltarea fiului tau de la nastere pana la optsprezece ani chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii E baiat ! – Dezvoltarea fiului tau de la nastere pana la optsprezece ani

Volumul E baiat! ofera indrumare si sfaturi profesioniste cu privire la dezvoltarea baietilor, la viata lor psihologica, emotionala, sociala si academica din copilaria timpurie si pana in adolescenta. Psihologul Michael Thompson, expert recunoscut la nivel international, si jurnalista Teresa Barker exploreaza aici multiplele moduri in care baietii se straduiesc sa obtina masculinitatea si sa se autodefineasca, identificand cele mai importante etape de tranzitie care marcheaza dezvoltarea psihologica si sanatatea emotionala a baietilor. Practica si fascinanta, cartea este ghidul suprem pentru educarea baietilor in lumea de azi, dezvaluind cu umor, compasiune si bucurie infinita varietate a baietilor. Parintii vor gasi in ea tot ce au nevoie sa stie pentru a-si creste fiii fara sa le ingradeasca personalitatea, dar mentinand in acelasi timp limite clare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.