E asa de urat, ca e aproape frumos PDF

Coperta Carte E asa de urat, ca e aproape frumos

Iti doresti sa citesti cartea E asa de urat, ca e aproape frumos publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea E asa de urat, ca e aproape frumos chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii E asa de urat, ca e aproape frumos

Pozele facute in inchisoarea din La Paz si in cea de la Omdurman, pe o strada din New York, in izolatul Bhutan ori in centrul capitalei Europei, in haoticul Delhi sau in si mai haoticul Bucuresti sunt toate „”taine nepatrunse””, cum ar fi zis Dimitri Karamazov. Iar celor care ma intreaba de ce in Catalonia nu am ales sa fotografiez Sagrada Familia, ci o plaja din Tossa de Mar la amurg, de ce in Qatar nu am pozat un zgarie-nori din Doha, ci un tomberon de pe un maidan de la marginea desertului, de ce kargazii, sarbii, iranienii, srilankezii sau bolivienii pe care i-am surprins sunt, in general, tristi, batrani sau ponositi, de ce am cautat in universul urban „”certuri marunte, votca si insecte, mizerie fizica si buimaceala””, cum zicea un personaj cehovian, le voi raspunde ca frumosul e, de fapt, realitatea neretusata. C.D. Preda…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.