Dune PDF

Coperta Carte Dune

Iti doresti sa citesti cartea Dune publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dune chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dune

Primul volum din seria DUNERoman castigator al premiilor Nebula si Hugo Intr-un viitor indepartat, intr-un imperiu interplanetar, condus dupa reguli feudale, casele nobiliare se lupta pentru suprematie. Casa Atreides primeste controlul asupra planetei Arakis, singura sursa de mirodenie – cea mai valoroasa si importanta substanta din univers. Asta adanceste vechea rivalitate dintre Casele Atreides si Harkonnen. Leto Atreides si familia lui se vor confrunta nu doar cu o planeta desertica, neprietenoasa si necunoscuta, ci si cu comploturi politice periculoase. O poveste clasica, bogata in sensuri religioase, economice, tehnologice si sociale, o complexitate care o pune definitiv pe lista cartilor de citit intr-o viata.””O poveste unica Nu se compara cu nimic, poate doar cu amploarea epica din Stapanul inelelor.””- Arthur C. Clarke””Cel mai important roman SF din toate timpurile. Este convingator, puternic, genial.””- Robert A. Heinlein””E posibil ca Dune sa fie mai actual acum decat atunci cand a fost publicat.””- The New Yorker””Unul dintre monumentele science fiction-ului modern.””- Chicago Tribune…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.