Dumnezeul nestiut PDF

  Coperta Carte Dumnezeul nestiut

  Iti doresti sa citesti cartea Dumnezeul nestiut scrisa de Viktor E. Frankl si publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dumnezeul nestiut chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dumnezeul nestiut

  Poate fi refulata religiozitatea? Poate fi ascunsa de Eul constient? Dimensiunii pulsionale a inconstientului Viktor E. Frankl ii adauga dimensiunea spirituala, constiinta morala. Dumnezeul nestiut are la baza o conferinta pe care a sustinut-o in fata unui grup restrans de persoane, la putin timp dupa Al Doilea Razboi Mondial, careia i s-au adaugat cateva materiale relevante pentru temele esentiale aduse in discutie – relatia dintre psihoterapie si teologie. Sunt abordate aici si unele chestiuni legate de tehnica logoterapiei, interpretarea viselor, conceptualizarea „vointei de sens”, precum si de problema sentimentului lipsei de sens, aspect devenit tot mai predominant in prezent. Cititorul interesat de psihologia inaltimilor care se concentreaza pe acest fenomen atat de specific omului, nevoia de sens, il va putea urmari pe Frankl in demersul sau terapeutic de a ajuta pacientii sa descopere sensul si sa transforme durerea si suferinta intr-un lucru pozitiv….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dumnezeul nestiut este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.