Dumnezeu e in sens invers PDF

Coperta Carte Dumnezeu e in sens invers

Iti doresti sa citesti cartea Dumnezeu e in sens invers publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dumnezeu e in sens invers chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dumnezeu e in sens invers

Aceasta carte Dumnezeu e in sens invers scrisa de Valentin Nicolau apare la editura Nemira. Scriitorii mint pentru a spune adevarul, politicienii o fac pentru a-l ascunde. […] Spre deosebire de politicieni, pentru care scopul scuza mijloacele, pentru scriitor mijloacele chiar conteaza. Intentionalitatea conteaza. Daca vrei sa pacalesti, vei fi pacalit. Minciuna nu e un mijloc pentru a povesti, pentru a zugravi o lume. Scriitorul este doar pe deplin subiectiv, lumea se intampla prin ochii lui, prin trairile si gandurile lui. Amuzandu-ma, mi-as fi putut numi volumul Cand ma enervez, pentru ca doar atunci cand nu mi-am reprimat revolta si nu am reusit sa ma inchid in carapacea mea, am rabufnit scriind. In rest, asemenea celor mai multi dintre convivii mei, am deprins starea de cetatean autist care se protejeaza scutind a cheltui inutil energii, vazandu-si linistit de treaba intr-o tara unde, in ciuda harmalaiei, indignarea oamenilor nu schimba nimic. Indiferent de pe ce pozitie, de jurnalist sau de scriitor dramatic, Romania este o obsesie pe care nu mi-o pot reprima. Uneori ma intreb daca tacerile, revoltele, lehamitele, toate cate ma apuca in relatie cu Ea, sunt semne ca o vreau intr-un anumit fel sau doar ca pur si simplu o iubesc pasional asa cum e….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.