Dumnezeiasca Liturghie PDF

Coperta Carte Dumnezeiasca Liturghie

Iti doresti sa citesti cartea Dumnezeiasca Liturghie publicata de editura Egumenita? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dumnezeiasca Liturghie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dumnezeiasca Liturghie

Daca noi, la nivel personal sau comun, nu vom invata sa traim duhovniceste din revelatiile tainice care ne sunt oferite permanent in Liturghie, ci vom ramane numai la nivelul de traire sufletesc, insasi Liturghia va fi pentru noi neinteleasa, in mare parte. Adesea ni se pare ca „”duhovnicesc”” inseamna o stare sufleteasca extrem de inalta, sublima si apropiata de Dumnezeu. In realitate, din lectura rugaciunilor si din analiza icoanelor sfintilor, vedem cu claritate ca exista o ruptura intre aceste doua sfere. Exista o limita intre nivelul sufletesc si un cu totul alt nivel, cel al duhului, unde Dumnezeu lucreaza intr-un cu totul alt mod….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.