Duminicile iubirilor pierdute PDF

  Coperta Carte Duminicile iubirilor pierdute

  Iti doresti sa citesti cartea Duminicile iubirilor pierdute scrisa de Valerie Perrin si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Duminicile iubirilor pierdute chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Duminicile iubirilor pierdute

  Necunoscandu-si propria poveste, Justine, in varsta de 21 de ani, este fascinata de povestea lui Helene, o rezidenta de aproape o suta de ani a azilului de batrani unde lucreaza ca infirmiera medicala. Viata ei este un roman: intalnirea cu Lucien in 1933, dragostea lor, razboiul, evreul Simon ascuns in pivnita, tradarea, Gestapo-ul, deportarea… Treptat, Justine ii smulge batranei secrete grele si ajunge sa le confrunte pe cele ale propriei familii. Deopotriva amuzant si melancolic, Duminicile iubirilor pierdute este un roman al trecutului, al prezentului si al iubirilor nerecunoscute. „Un roman frumos despre amintiri si mosteniri, evidentiat de o scriitura sensibila.” – Delphine Perras, L’Express „O eroina originala si simpatica, un univers surprinzator, o povestitoare foarte talentata.”- Nathalie Dupuis, Elle…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Duminicile iubirilor pierdute este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.