Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare PDF

Coperta Carte Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare

Iti doresti sa citesti cartea Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare

Dulgheri, inaltati grinda acoperisului continua povestea familiei Glass si a celor sapte copii ai acestora: Seymour – poetul talentat, Buddy – scriitorul, Walker si Wakw, gemenii – unul ucis in razboi, celalalt preot, Boo Boo – fiica maritata convenabil si mezinii Franny si Zooey. Cu totii au fost zguduiti de sinuciderea lui Seymour (povestita in nuvela «O zi desavarsita pentru pestii banana» din volumul «Noua povestiri») si sunt obsedati de enigmele pe care acesta le-a luat cu el in mormant. In Dulgheri, inaltati grinda acoperisului sunt relatate – din perspectiva naratorului Buddy – circumstantele ridicole ale nuntii lui Seymour, care prefera sa fuga impreuna cu logodnica lui, decat sa participe la o ceremonie lipsita de sens si sofisticata. La randul ei, Seymour: o prezentare exceleaza prin portretistica. Dupa aparitia cartii de fata, J. D. Salinger s-a izolat aproape total….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.