Dulcea eliberare PDF

Coperta Carte Dulcea eliberare

Iti doresti sa citesti cartea Dulcea eliberare publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dulcea eliberare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dulcea eliberare

Bestseller New York Times Al doilea volum din seria Fratii Maddox De la autoarea bestsellerurilor Iubirea doare, Soapte de iubire, Dulcea uitare, Fericirea mea esti tu si Fericirea incepe azi Liis Lindy este agent FBI. Ca sa se dedice total meseriei sale, cere sa fie transferata din Chicago la San Diego. Viseaza la promovari si laude pentru solutionarea cazurilor aparent imposibile. Agentul special Thomas Maddox este arogant, neiertator si crud. Vaneaza cei mai mari infractori din lume. Dar, desi a salvat multe vieti, nu poate face nimic pentru Travis, fratele sau mai mic, invinuit pentru un incendiu cu zeci de victime. Thomas are o singura solutie: poate sa-l recruteze pe Travis in FBI, pentru ca acesta are niste conexiuni in lumea mafiei. Asadar, merge sa-i dea vestea insotit de Liis – pare alegerea perfecta pentru a poza intr-un cuplu fericit. Doar ca la finalul misiunii, ei ajung sa se intrebe daca nu cumva jocul lor s-a transformat in ceva serios Intra in lumea intunecata a enigmaticului Thomas Maddox si afla cat de frumoasa poate fi viata atunci cand nu esti prima iubire, ci ultima….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.