Ducesa desculta PDF

  Coperta Carte Ducesa desculta

  Iti doresti sa citesti cartea Ducesa desculta scrisa de Suzanne Enoch si publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ducesa desculta chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ducesa desculta

  SERIA „MIRESE SCANDALOASE” Sophia White stie ca nu se va marita niciodata cu un aristocrat. Ca fiica nelegitima a unui nobil, ea lucreaza la Tantal, un club discret pentru gentlemeni – si singurul ei petitor este un pastor care doreste sa-i salveze sufletul. Prin urmare, cand este invitata sa petreaca sarbatorile pe domeniul lui Adam Baswich, pacatos de chipesul duce de Greaves, Sophia este incantata – si decisa sa se bucure cu adevarat de ultimele nopti de libertate, inainte de a accepta sa isi cedeze mana. Invitatia facuta Sophiei este o indrazneala si o sfidare a societatii din partea lui Adam – insa acesta va constata in curand ca gestul merita efortul. Sophia este frumoasa, curajoasa si independenta, in ciuda circumstantelor scandaloase ale vietii ei – si cu siguranta, nu genul de femeie cu care s-ar putea insura. Adam este constient ca trebui sa-si gaseasca o sotie inainte sa implineasca 30 de ani, alminteri si-ar putea pierde averea. Insa poate sfida in asemenea masura convenientele – si in acelasi timp s-o convinga si pe Sophia-, riscand totul in numele iubirii? „E timpul sa va indragostiti de Suzanne Enoch. Cartile ei sunt atat de vii si romantice…” – Lisa Kleypas Suzanne Enoch a scris pana in prezent 40 de romane care au intrat pe listele de bestselleruri ale The New York Times, USA Today si Publishers Weekly….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ducesa desculta este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.