Ducele pacatului PDF

Coperta Carte Ducele pacatului

Iti doresti sa citesti cartea Ducele pacatului publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ducele pacatului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ducele pacatului

Ravasitor de chipes, orgolios, lipsit de scrupule, Valentin Napier, duce de Montgomery, este barbatul despre care vorbeste toata Londra. Cu faima lui de crai si de santajist, Montgomery a revenit din exil si este hotarat sa se razbune pe cei care l-au nedreptatit. Insa descoperirea pe care o va face in propriul dormitor il va determina sa-si schimbe cu totul planurile…Fiica bastarda a unei lady din lumea buna londoneza, menajera Bridget Crumbs este o femeie inteligenta, curajoasa si extrem de loiala. Cand mama ei ajunge tinta unei escrocherii, Bridget se angajeaza in casa ducelui de Montgomery in speranta de a gasi probele incriminatoare pe care acesta le detine – si ajunge sa descopere ceva mult mai periculos. Montgomery este peste poate de uimit si intrigat de innebunitor de pretentioasa si surprinzator de isteata Bridget, pe care o gaseste spionand in camerele lui. In ciuda stradaniilor ei, Bridget nu poate rezista farmecului acestui duce pacatos. Cei doi incep un adevarat joc de-a soarecele si pisica si ajung sa descopere in curand ca amandoi au secrete bine ascunse si ca nici unul din ei nu este asa infam – sau de inocent – cum pare. Elizabeth Hoyt este autoarea ale carei romane de dragoste istorice au urcat rapid in topurile de bestselleruri. De asemenea, cartile ei, traduse pana acum in 15 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA si au castigat de doua ori premiul Romantic Times Reviewers’ Choice….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.