Ducele dorintelor ei PDF

Coperta Carte Ducele dorintelor ei

Iti doresti sa citesti cartea Ducele dorintelor ei publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ducele dorintelor ei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ducele dorintelor ei

SERIA „”DIAMANTE NESLEFUITE””Cand Thomas Heathmore, duce de Coventry, este de acord sa devina protectorul si insotitorul Ameliei Matthews, sora mai mica a prietenului sau, cat timp acesta este plecat din Londra, nu se asteapta ca tanara sa fie atat de incapatanata si de reticenta fata de regulile aristocratiei. Ba chiar nu pare deloc interesata de balurile din inalta societate si nici de gasirea unui sot potrivit. In schimb, vrea sa deschida o scoala pentru copiii saraci, si nimic nu ii sta in calea indeplinirii acestui vis. Fortat de imprejurari, Thomas se ofera sa o ajute in acest demers, pentru a o proteja. Dar ceea ce la inceput este o simpla responsabilitate se transforma curand intr-o adevarata ispita. Viata Ameliei s-a schimbat complet de cand fratele ei a mostenit titlul de duce, fiind nevoita sa ia lectii de eticheta si sa se comporte conform normelor. Ea refuza sa accepte sfaturile lui Thomas, dar nu ii este deloc usor sa ignore prezenta chipesului duce pe care il iubeste in secret din clipa in care a dansat prima data cu el. Insa Amelia descopera ca inalta societate e un loc periculos si ca o indiscretie poate declansa un scandal – sau o poate ademeni sa cedeze complet in fata ducelui dorintelor ei””Sophie Barnes creeaza personaje de secol XVIII in care cititoarele din secolul XXI se pot regasi cu usurinta.””- Kirkus Reviews Sophie Barnes s-a nascut in Danemarca, dar a locuit pana acum in cinci tari de pe trei continente, si vorbeste daneza, engleza, franceza, spaniola… si romana. A debutat in 2012 si de atunci a publicat 22 de romane, foarte apreciate de public….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.