Dublu exitus PDF

  Coperta Carte Dublu exitus

  Iti doresti sa citesti cartea Dublu exitus scrisa de Trevor Barnes si publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dublu exitus chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Dublu exitus

  Reteaua spionilor din Portland a fost unul dintre cele mai teribile cazuri de spionaj din timpul Razboiului Rece. Intreaga lume a intrat in stare de soc atunci cand a fost dezvaluita activitatea tenebroasa a „ilegalilor” KGB – spioni sovietici care actionau sub identitati false furate de la persoane decedate. Povestea uimitoare, dar adevarata, despre vanatoarea de spioni desfasurata de MI5 vine direct din uni- versul afacerilor de spionaj si este expusa aici prin folosirea, pentru prima data, a unor fisiere pana acum secrete, detinute de MI5 si FBI, a catorva arhive private si a interviurilor originale. Tentaculele acestei afaceri de spionaj au cuprins intreaga planeta – din America, pana in URSS, Canada, Noua Zeelanda, Europa si Marea Britanie. DUBLU EXITUS este un episod captivant din istoria Razboiului Rece si un caz care a justificat pe deplin paranoia Occidentului cu privire la infil- trare si tradare….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dublu exitus este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.