Drumul catre isihie. Ispita lecturii PDF

Coperta Carte Drumul catre isihie. Ispita lecturii

Iti doresti sa citesti cartea Drumul catre isihie. Ispita lecturii publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Drumul catre isihie. Ispita lecturii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Drumul catre isihie. Ispita lecturii

„Este Steinhardt un veritabil critic literar? Cu siguranta da. Unul original, pasionat (in scrisul literar, ca si in predici), fericit, liber de orice orgoliu, si care s-ar fi simtit probabil foarte bine in stilistica de Babel postmodern a zilelor noastre. Nimic mai dezinhibant, in fond, decat lectura lui de placere, in vesnic spagat al ideilor. Nimic mai inteligibil pentru cititorul de azi decat marota divagatiilor netematoare, a licentelor formale ori mixul de limbaje. Evident, sub coaja astfel impodobita, el (cititorul) va gasi o structura mai mult decat ferma: disciplina de fier a unei culturi impresionante si rezultatul conjunctiei irepetabile dintre valorile liberalismului conservator si cele ale moralei crestine.“ – Tania Radu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.