Drumul catre excelenta PDF

Coperta Carte Drumul catre excelenta

Iti doresti sa citesti cartea Drumul catre excelenta publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Drumul catre excelenta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Drumul catre excelenta

Jim Collins este profesor universitar si specialist in evolutia marilor companii. Motivat de o curiozitate neobosita, Collins si?a inceput cercetarile si cariera de profesor la Stanford University Graduate School of Business, unde, in 1992, a primit Distinguished Teaching Award. In 1995, a fondat in Boulder, Colorado, un laborator de management, in care isi desfasoara cercetarile si se consulta cu directori executivi din corporatii si din sectorul social. Collins detine o diploma in administrarea afacerilor si stiinte matematice obtinuta la Stanford si a primit titlul onorific de doctor din partea a doua institutii: University of Colorado si Peter F. Drucker Graduate School of Management, Claremont Graduate University. De?a lungul timpului, Collins a lucrat cu importanti directori executivi din peste 100 de corporatii. De asemenea, a colaborat cu diverse organizatii din sectorul social (de la institutii pentru educatie, arta si sanatate pana la unele religioase, administrative si guvernamentale). A fost mereu preocupat de felul in care marile companii se dezvolta, ating marea performanta si se pot mentine la un nivel exceptional. Dupa ce a dedicat aproape un sfert de secol pentru a cerceta acest subiect, a devenit autor si coautor a sase carti, traduse in peste 35 de limbi si vandute in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume. Morten Hansen este profesor de management la University of California, Berkeley (School of Information) si la INSEAD, Franta. De asemenea, a fost profesor la Harvard Business School. Anterior, Morten Hansen a lucrat in calitate de senior management consultant pentru Boston Consulting Group din Londra, Stockholm si San Francisco. Hansen detine titlul de doctor, acordat de Graduate School of Business, Stanford University, institutie in cadrul careia a primit Jaedicke Award pentru performanta academica remarcabila. Cercetarile sale au fost premiate si au aparut in publicatii academice de top, Hansen fiind castigator al Administrative Scienc…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.