Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu PDF

Coperta Carte Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu

Iti doresti sa citesti cartea Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu

Romanul Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu al lui Martin Vopenka este publicata la editura Niculescu si descrie o calatorie emotionanta a tatalui si a fiului care si-a pierdut recent mama. De fapt este vorba despre un jurnal de calatorie dublu, in care pe fundalul descrierii unor tari straine (Grecia, Italia, Bulgaria) si al intamplarilor pline de peripetii prin care trec cei doi, are loc o introspectie in sufletul uman. Drumul spre niciunde, care nu are un scop precis si nu se sfarseste odata cu terminarea vacantei, atinge momentul culminant in Romania. Nu este un lucru intamplator, deoarece Martin Vopenka s-a inspirat din atmosfera muntilor din Romania si in alte doua carti anterioare. De data aceasta, scriitorul ii lasa pe cei doi eroi sa ajunga aici pentru a-i supune celui mai greu examen. Dupa ce tatal, un om de afaceri de succes, il lasa pe Benjamin intr-o gospodarie taraneasca din munti (undeva in Carpatii Meridionali sau Apuseni) pentru a se intoarce sa-si recupereze masina, el nici macar nu banuieste ca aceasta despartire va fi una dramatica. Dar, in aceasta imprejurare, descopera adevaratele valori umane si forta sperantei si a iubirii, care nu trebuie sa te paraseasca nici in cele mai grele situatii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.