Dresura de lei PDF

Coperta Carte Dresura de lei

Iti doresti sa citesti cartea Dresura de lei publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dresura de lei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dresura de lei

„Intrebarile pe care Ioana Revnic le adreseaza interlocutorilor sai – printre care eu insumi ma numar – spun multe despre felul de abordare al autoarei. Isi construieste cu grija scenariile apropierii. Se documenteaza indelung, alege momentul potrivit – trebuind, uneori, sa desfasoare un impresionant asediu, cvasicotidian, ca un agent de teren care se inarmeaza cu rabdare si cu stiinta prealabila a psihologiei „tintelor“ sale. Imblanzeste asprimea sau reticenta de prima instanta a conlocutorilor; ataca temele centrale ale creatiei lor, le starneste pofta de vorba prin ingenioase schimbari de registru. Ii face sa-si dezvaluie fragmente din interioritatea vulnerabila, dosita in spatele „efigiei“ cu care s-au impus in constiinta publicului: Alex Stefanescu, Eugen Simion, Nicolae Manolescu, Ioana Parvulescu, Mircea Horia Simionescu, Augustin Buzura, George Balaita, Nicolae Breban, Petru Popescu, Ilie Constantin, Emil Brumaru, Adrian Popescu, Ana Blandiana, Emil Hurezeanu, Mihai Cimpoi, Mirela Stanciulescu.“ – Vitalie Ciobanu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.