Dreptul proprietatii intelectuale. Curs universitar PDF

  Dreptul proprietatii intelectuale. Curs universitar - Oana Mihaila

  Iti doresti sa citesti cartea Dreptul proprietatii intelectuale. Curs universitar scrisa de Oana Mihaila? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dreptul proprietatii intelectuale. Curs universitar chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Dreptul proprietatii intelectuale. Curs universitar PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Dreptul proprietatii intelectuale. Curs universitar

  Lucrarea este destinata in principal studentilor Facultatii de Drept, cu scopul aprofundarii cunostintelor din domeniul proprietatii intelectuale. Astfel, in acest context, sunt tratate drepturile de autor, drepturile asupra brevetelor de inventie, cele privind marcile si indicatiile geografice, drepturile asupra desenelor si modelelor. Sunt imbinate aspectele teoretice si cele practice, pentru a intelege aceasta materie vasta, dar si pentru a clarifica unele controverse. Creatia intelectuala reprezinta un element primordial in dezvoltarea unei societati, de aceea trebuie protejata, fiind deosebit de important sa cunoastem prevederile juridice specifice, care, in ultima perioada, sunt tot mai numeroase. Drepturile de proprietate intelectuala, reglementate in principiu de legislatiile nationale, incep sa fie tot mai mult obiect al normelor comunitare si internationale in vederea uniformizarii aplicarii acestora. Cresterea incalcarilor drepturilor de proprietate intelectuala reprezinta o amenintare la adresa economiei U.E. dar si la adresa sanatatii si sigurantei consumatorilor. Globalizarea si dezvoltarea Internetului ne usureaza viata, dar aduc dupa sine si destule riscuri, iar schimbarile din domeniul proprietatii intelectuale determinate de fenomenul digitalizarii reprezinta provocari actuale atat pentru legiuitorul european, cat si pentru cel national.
   
  Desi este un domeniu de studiu relativ nou, proprietatea intelectuala beneficiaza de o atentie deosebita, in primul rand datorita faptului ca „un sistem de proprietate intelectuala bine pus la punct si echilibrat reprezinta un motor pentru investitiile in inovare si dezvoltare economica”. Modul in care este structurat cursul doamnei Oana Mihaila porneste de la ideea ca dreptul proprietatii intelectuale cuprinde atat drepturile de autor, cat si drepturile asupra brevetelor de inventie, cele privind marcile si indicatiile geografice, drepturile asupra modelelor si desenelor, drepturile asupra topografiilor de circuite integrate. La cele cinci categorii de drepturi enumerate anterior, care fac obiectul unor capitole separate, se adauga un capitol introductiv si un capitol final care analizeaza conventiile internationale cu rol deosebit in crearea unui cadru unitar de protectie a drepturilor de proprietate intelectuala. – Bogdan Bucatariu

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dreptul proprietatii intelectuale. Curs universitar este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.