Dreptul penal al afacerilor. Ed.7 PDF

  Dreptul penal al afacerilor. Ed.7 - Alexandru Boroi

  Iti doresti sa citesti cartea Dreptul penal al afacerilor. Ed.7 scrisa de Alexandru Boroi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dreptul penal al afacerilor. Ed.7 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Dreptul penal al afacerilor. Ed.7 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Dreptul penal al afacerilor. Ed.7

  Coordonator: Alexandru Boroi
  Autori: Bogdan Virjan, Ionut Andrei Barbu, Mirela Gorunescu, Iulia-Elena Nistor

  Lucrarea cuprinde o tratare aprofundata a legislatiei interne din domeniul afacerilor, tinandu-se cont de toate modificarile si completarile intervenite pana in prezent. Editia a 7-a contine prezentarea infractiunilor din aceasta ramura a dreptului penal conform celor mai actuale modificari legislative atat nationale, cat si europene. Noua editie mai cuprinde si o ampla analiza teoretica a infractiunilor, precum si practica judiciara relevanta in domeniu.
   
  Lucrarea se adreseaza deopotriva specialistilor din domeniul administrarii justitiei, studentilor, doctoranzilor, cat si tuturor celor interesati.
   
  Din cuprins:
  • Dreptul penal al afacerilor ca parte a dreptului penal;
  • Infractiuni privind societatile si infractiuni care privesc grupurile de interes economic;
  • Infractiuni privind monopolul de stat si Oficiul National al Registrului Comertului;
  • Infractiuni privind regimul fiscal si financiar;
  • Infractiuni privind regimul bancar si infractiuni privind regimul cambiei, biletului la ordin si al cecului;
  • Infractiuni privind dreptul de proprietate intelectuala. 

  Puncte forte:

  • Revizuirea si adaugirea noii editii s-a realizat, in principal, in contextul evolutiei legislative in domeniul dreptului penal, lucrarea de fata reprezentand o abordare complexa, de actualitate, a dreptului penal al afacerilor;
  • Abordarea infractiunilor referitoare la domeniul afacerilor s-a realizat prin prisma schimbarilor legislative de ultim moment;
  • S-au revizuit si s-au facut completari consistente la majoritatea capitolelor lucrarii;
  • Structura apta de a face lucrarea inteligibila si usor de parcurs;
  • Ample referinte bibliografice.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dreptul penal al afacerilor. Ed.7 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.