Drept penal. Partea speciala II. Curs tematic Ed.5 PDF

  Drept penal. Partea speciala II. Curs tematic Ed.5 - Valerian Cioclei, Andra-Roxana Trandafir

  Iti doresti sa citesti cartea Drept penal. Partea speciala II. Curs tematic Ed.5 scrisa de Valerian Cioclei, Andra-Roxana Trandafir? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Drept penal. Partea speciala II. Curs tematic Ed.5 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Drept penal. Partea speciala II. Curs tematic Ed.5 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Drept penal. Partea speciala II. Curs tematic Ed.5

  Lucrarea, dupa cum si titlul o indica, isi propune o abordare tematica, fiind analizate doar acele infractiuni din Codul penal care fac parte din tematica prevazuta pentru materia Drept penal. Partea speciala din semestrul al doilea, conform fisei disciplinei de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti. Astfel, lucrarea este destinata, in primul rand, studentilor, in vederea pregatirii examenului semestrial. Totodata, absolventii pot utiliza aceasta lucrare pentru pregatirea examenului de licenta si examenelor de intrare in profesie (avocatura, magistratura) pentru partea corespunzatoare din tematica. In sfarsit, lucrarea poate fi utila si practicienilor, deoarece, intr-o justitie penala plina de incertitudini, de „intrebari prealabile”, orice opinie lamuritoare asupra unei chestiuni de drept poate fi utila.
   
  Din cuprins:
  – Infractiuni contra autoritatii
  – Infractiuni contra infaptuirii justitiei
  – Infractiuni de coruptie si de serviciu
  – Infractiuni de fals
  – Infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice
  – Infractiuni contra familiei

   

  Puncte forte:
  – tratarea tematica a materiei, urmarind structura Codului penal
  – tratarea infractiunilor conform schemei clasice de analiza
  – examinarea unor ipoteze ignorate sau tratate sumar in literatura de specialitate
  – analiza unor probleme de drept controversate
  – indicarea practicii judiciare relevante, inclusiv a celei aparute dupa intrarea in vigoare a noului Cod penal
  – propunerea de solutii pentru problemele identificate

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Drept penal. Partea speciala II. Curs tematic Ed.5 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.