Drept civil. Persoanele. Manual de seminar PDF

  Drept civil. Persoanele. Manual de seminar - Ciprian Raul Romitan

  Iti doresti sa citesti cartea Drept civil. Persoanele. Manual de seminar scrisa de Ciprian Raul Romitan? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Drept civil. Persoanele. Manual de seminar chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Drept civil. Persoanele. Manual de seminar PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Drept civil. Persoanele. Manual de seminar

  Manualul de seminar se adreseaza studentilor care parcurg pentru prima oara disciplina Drept civil. Persoanele si reprezinta un instrument util de lucru pentru pregatirea seminarelor. Totodata, manualul de seminar, structurat in 11 capitole, ofera studentilor teme de discutie si analiza pe baza problemelor teoretice si practice expuse la curs.
   
  La inceputul fiecarui capitol sunt prezentate, in extras, normele legale cuprinse in Codul civil, care reglementeaza statutul general si de drept comun al subiectelor de drept civil, persoane fizice si persoane juridice.
   
  De asemenea, pentru a facilita intelegerea si insusirea normelor de drept civil in materia persoanelor, fiecare capitol contine cate o serie de intrebari de verificare a cunostintelor, ce au scopul de a fixa notiunile de drept abordate la curs, un numar de teste tip grila ce au rostul de a inlesni procesul de invatare si intelegere a informatiilor, precum si spete solutionate de instantele de judecata, ce urmeaza a fi analizate si discutate cu studentii in cadrul dezbaterilor de la seminar.
   
  La finalul fiecarui capitol, in cadrul sectiunii „Bibliografie selec­tiva”, sunt recomandate studentilor cele mai semnificative lucrari stiintifice elaborate si publicate in Romania (tratate, cursuri si monografii) in aceasta materie.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Drept civil. Persoanele. Manual de seminar este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.