Dragostea valetului de pica PDF

Coperta Carte Dragostea valetului de pica

Iti doresti sa citesti cartea Dragostea valetului de pica publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dragostea valetului de pica chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dragostea valetului de pica

O succesiune de comploturi, iubiri neastepate, dueluri si intrigi numeroase si in acest volum. Aflam ca se pregateste un razboi civil intre catolici si hughenoti in Franta. Insasi regina-mama se afla in fruntea taberei catolicilor. Burghezii din Paris il sustin pe ducele Henric de Guise. Ducele il uraste pe regele de Navarra, vrea sa se razbune si sa o recastige pe Marguerite. Tronul Frantei este ravnit de mai multe tabere. Va fi surprinzator finalul? Hector, valetul supus regelui de Navarra, se indragosteste de aceeasi femeie pe care o iubeste si regele Henric. Cum va suporta aceasta lovitura? Ce va alege? Loialitatea sau iubirea?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.