Dragostea unui duce PDF

Coperta Carte Dragostea unui duce

Iti doresti sa citesti cartea Dragostea unui duce publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dragostea unui duce chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dragostea unui duce

SERIA „”PACATE PENTRU ORICE ANOTIMP””Gillie Trewlove stie ce inseamna bunatatea unui strain, caci, fiind rodul unei legaturi amoroase interzise de societate, a fost lasata imediat dupa nastere in grija unei femei sarmane. Tocmai de aceea, cand se afla in situatia de a fi si ea o salvatoare, nu ezita s-o faca. Insa acum nu este vorba de un copil, ci de un barbat grav ranit si tulburator de chipes, care este evident ca nu are ce cauta pe langa carciuma ei din Whitechapel. Sa fie parasit la altar este umilitor; dar sa fie salvat de o femeie dupa atacul unor hoti incununeaza o zi cu adevarat dezastruoasa pentru ducele de Thornley. Dupa ce il ajuta sa se puna pe picioare, Gillie este de acord sa-l insoteasca in cautarea miresei fugare. Dar cu fiecare clipa petrecuta alaturi de frumoasa carciumareasa, Thorne regreta ca a fost vreodata deacord sa accepte o casatorie aranjata si, desi este constient de faptul ca aristocratia nu ar accepta o viitoare ducesa nascuta in pacat, este hotarat sa demonstreze ca iubirea unui duce poate invinge orice obstacol.””O poveste de dragoste credibila si captivanta despre doi oameni care nu stiu cata nevoie au de dragoste.””- Publishers Weekly Lorraine Heath a scris peste 60 de romane, incluse pe listele de bestselleruri ale USA Today si New York Times, si a fost distinsa cu numeroase premii, inclusiv premiul RITA….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.