Dragostea e un reality show PDF de Helly Acton

  Coperta Carte Dragostea e un reality show

  Iti doresti sa citesti cartea Dragostea e un reality show? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Dragostea e un reality show

  6 femei, 4 saptamani, 1 casa… Cine va fi cea pastrata? Toate prietenele lui Amy s-au casatorit, au facut copii ori, in general, sunt asezate la casa lor (cel putin asta ii spune Instagramul), iar Amy se simte de caruta. Cand iubitul ei o anunta ca are o surpriza pentru ea, Amy crede ca a sosit si momentul ei. Dar visul se transforma intr-un cosmar atunci cand descopera ca vacanta-surpriza este pe platourile de filmare ale unui reality-show, Raftul. Isi va da Amy seama ca sunt situatii si mai serioase decat aceea de a fi parasita? Inteligent, pozitiv… un roman numai bun de devorat. – Women & Home Helly Acton traieste in Londra si este jurnalista, iar in trecut a locuit in Orientul Mijlociu, Africa si Australia. S-a nascut in Zimbabwe si a emigrat impreuna cu familia spre coasta de est a comitatului Sussex cand avea cincisprezece ani. Aici a terminat scoala, iar vacantele si le-a petrecut in Arabia Saudita, unde lucra tatal ei. A studiat Dreptul la College London inainte sa urmeze o cariera mai creativa in domeniul publicitatii. Helly s-a aruncat in adancul nesfarsit al intalnirilor on-line la varsta de treizeci de ani, nestiind daca vrea sa se aseze la casa ei sau sa se bucure in continuare de independenta, ceea ce a reprezentat sursa de inspiratie pentru povestile sale.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.