Dragostea cea veche iti sopteste la ureche. Primele iubiri. Ed. 2016 PDF

Coperta Carte Dragostea cea veche iti sopteste la ureche. Primele iubiri. Ed. 2016

Iti doresti sa citesti cartea Dragostea cea veche iti sopteste la ureche. Primele iubiri. Ed. 2016 publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dragostea cea veche iti sopteste la ureche. Primele iubiri. Ed. 2016 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dragostea cea veche iti sopteste la ureche. Primele iubiri. Ed. 2016

Se spune ca prima iubire nu se uita. Unii sustin ca e ceva magic, altii ca e doar o chestiune de compatibilitate chimica intre doua persoane. Aurora Liiceanu arata cum privesc prima dragoste scriitorii, pe de o parte, si oamenii de stiinta, pe de alta. Vom vedea cum isi povestesc prima iubire Turgheniev, Vladimir Nabokov sau Orhan Pamuk si cum o analizeaza psihologii, biologii sau filosofii. Vom gasi istorii despre iubiri impartasite, iubiri neimpartasite, iubiri cu final tragic sau fericit, dar si studii care enumera simptomele fizice caracteristice indragostirii. Si poate vom intelege de ce unii se intorc dupa ani la prima lor iubire si de ce indragostiti de pretutindeni continua sa-i scrie si azi Julietei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.