Dragonul 32 PDF

  Dragonul 32 - Victoria Patrascu, Mihaela Paraschivu

  Iti doresti sa citesti cartea Dragonul 32 scrisa de Victoria Patrascu, Mihaela Paraschivu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dragonul 32 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Dragonul 32 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Dragonul 32

  Dragonul 32 chiar exista. Este camuflat intr-un tramvai din Bucuresti, care leaga Piata Unirii de depoul Alexandria. Timp de mai multi ani, primavara, vara, toamna sau iarna, eu si fiica mea, Teodora, am calatorit cu el. Spre si dinspre scoala. Uneori era liber, dar de cele mai multe ori era foarte plin. „De ce se inghesuie toata lumea in tramvaiul asta?” m-a intrebat intr-o zi Teodora, abia itindu-si nasul dintre doua sacose uriase de rafie.
   
  A fost intrebarea de la care a inceput povestea. Caci m-a facut atenta si m-a conectat la lumea tramvaiului 32 si la ce il facea sa fie atat de cautat. Am observat de atunci, cu Teodora alaturi, ca tramvaiul leaga doua lumi, lumea centrului de lumea periferiei, lumea de la poalele Mitropoliei, cu fragilele case vechi, cu stucaturi si dantele, acum in paragina, de lumea cenusie si impersonala a blocurilor de opt etaje din cartierele-dormitoare de la marginea orasului. Am vazut cum si oamenii din tramvai se transformau, in functie de directia in care circulau. Erau domnii in costum, care mergeau la birourile din centru, dar si gospodinele, cersetorii si precupetele, care calatoreau spre Piata Rahova.
   
  Vedeam cum burta tramvaiului devenea ea insasi o lume colorata, galagioasa, interesanta, plina de povesti. Cine erau toti acesti oameni? De ce se urcau zilnic in tramvai? Oare vedeau si ei ceea ce vedeam noi zilnic pe geam?
   
  Dragonul 32 este o poveste si o calatorie. Este invitatia mea de a fi atenti la lumea din jur, de a deschide ochii spre minunile care se ascund la tot pasul. Nu e nevoie sa calatoriti jumatate de lume pentru a vedea palate, piramide, uriasi sau dinozauri. Toate acestea pot fi vazute si din burta unui tramvai banal din Bucuresti, care merge de la Piata Unirii la depoul Alexandria. Trebuie doar sa aveti ochii si mintea larg deschise si, desigur, inimi de cavaler(a).
   
  Cling-cling-cling, nu mai stati pe ganduri si poftiti in Dragonul 32! – Victoria Patrascu

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Dragonul 32 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.