Dragonsdale – Calaretii furtunii PDF

Coperta Carte Dragonsdale - Calaretii furtunii

Iti doresti sa citesti cartea Dragonsdale – Calaretii furtunii publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dragonsdale – Calaretii furtunii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dragonsdale – Calaretii furtunii

La Dragonsdale, unde calaritul este cel mai important lucru din lume, pe bunele prietene Cara si Beena si pe dragonii lor iubiti le asteapta necazuri. Biata Breena. Cand dragonul ei, Moonflight, este ranit, se pare ca cei doi nu vor mai avea timp sa se califice pentru Campionatul Insulelor. In schimb, Cara si dragonul ei, Sky, se afla in forma maxima, si, cu toate ca simte lipsa prietenei ei, a castiga inseamna mult pentru ea. Dar nici Breena si nici Cara nu observa ca rivala lor Hortense le face necazuri. si este doar o chestiune de timp pana cand prietenia lor va fi pusa la grea incercare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.