DownMind PDF

  Coperta Carte DownMind

  Iti doresti sa citesti cartea DownMind scrisa de VO BLUM si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea DownMind chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii DownMind

  2025. Suicidul a luat amploare intr-un ritm frenetic, oamenii se chinuie sa respire pe strazi si avioanele se prabusesc din inaltul cerului. Medicina si tehnologia pot schimba acest curs, dar se pare ca umanitatea nu poate sa se regrupeze. Din intamplare, un tanar chimist neozeelandez descopera dovezi care sugereaza faptul ca gravitatia si aerul au ele insele o constienta, ca acestea raspund unei forte care seaca spiritul. Dar cine – sau ce – directioneaza aceasta energie? Si poate fi rezolvat misterul inainte ca umanitatea sa fie inghitita de abis?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca DownMind este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.