Dorinte implinite – Cum sa stapanim arta manifestarii PDF

Coperta Carte Dorinte implinite - Cum sa stapanim arta manifestarii

Iti doresti sa citesti cartea Dorinte implinite – Cum sa stapanim arta manifestarii publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dorinte implinite – Cum sa stapanim arta manifestarii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dorinte implinite – Cum sa stapanim arta manifestarii

Dorinte implinite – cum sa stapanim arta manifestarii (Wishes Fullfiled) a lui Wayne W. Dyer, un titlu disponibil in limba romana in format audiobook la ACT si Politon reprezinta un ghid care insista pe puterea imaginatiei si include o serie de principii care ajuta oamenii sa-si indeplineasca chiar si cele mai ascunse dorinte. Wayne Dyer ne spune in aceasta carte audio, ca cel mai mare dar pe care l-am primit noi, oamenii, este cel al imaginatiei si ca toate lucrurile cu care suntem acum obisnuiti au existat candva in imaginatia cuiva. Un prim pas care sa ne ajute sa ne realizam dorintele este unsimplu proces de imaginatie. Audiobookul „”Dorinte implinite”” este o calatorie spre interior si un proces complex de descoperire, cu ajutorul caruia oamenii vor deveni constienti de puterile pe care le au si se vor putea conecta cu forta lor divina interioara. Wayne Dyer incurajeaza oamenii sa-si transforme gandurile negative despre ei insisi si sa paseasca pe o cale divina pentru a-si transforma dorintele in realitate. Cititi un fragment pe care il puteti asculta pe audiobook:””Exista un nivel de constientizare care iti este disponibil si cu care probabil nu esti familiarizat. Se desfasoara pe verticala si transcende nivelul obisnuit al constiintei, acela care iti este cel mai familiar. Pe acest superior plan existential, pe care tu si orice fiinta umana, care a trait vreodata, il puteti accesa prin vointa, indeplinirea dorintelor nu este doar probabila – este garantata. Acest capitol este doar o pregatire pentru a intra in acel taram pe teritoriul caruia vei avea mult mai multe de spus asupra a ceea ce urmeaza sa se intample in viata ta, decat ti-ai fi putut vreodata imagina. Dupa 18 luni de relativa izolare, studiu, meditatie si experimentare la propriu a ceea ce inseamna sa traiesti in acest miraculos plan existential, dincolo de orice ar putea fi etichetat drept obisnuit”” sau normal””, am luat in primire, cu entuziasm, acesta sarcina de a scrie despre ce inseamna a avea dori…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.