Dorinta PDF

Coperta Carte Dorinta

Iti doresti sa citesti cartea Dorinta publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Dorinta de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Dorinta

Dupa ce a fost parasita la altar, Jade Roberts cauta alinare la prietena sa cea mai buna, Marj, care locuieste alaturi de fratii ei la o ferma din Colorado. Cu inima inca sfasiata de fostul logodnic, Jade nu se asteapta sa fie atrasa atat de curand de un alt barbat, fratele nesuferit al lui Marj. Talon Steel n-a putut depasi niciodata o suferinta teribila din copilarie si se multumeste cu orice cucerire, fara sa se implice in vreo relatie. Insa Jade Roberts apare in viata lui si ii strica echilibrul fragil. E frumoasa, generoasa, iar dorinta pe care o simte pentru ea il acapareaza cu totul. Pasiunea celor doi indragostiti explodeaza… insa secrete ingropate demult ameninta sa ii desparta.””Ne pare rau, Christian Grey, a aparut un nou cuceritor in oras. Numele lui e Talon. Talon Steel.”” – Booktopia „”Hardt ne daruieste o noua serie, cu cowboy duri si partide incendiare de sex. Chimia dintre Talon si Jade incinge paginile.”” – RT Book Reviews „”Secretele intunecate si realitatea tulburatoare sunt fundalul unei iubiri incandescente, intr-o poveste care ii va face pe cititori sa se roage pentru un miracol.”” – Pretty Little Books Helen Hardt a scris prima poveste la sase ani si nu s-a mai oprit de atunci. In afara faptului ca este o premiata autoare de carti romantice contemporane si istorice, precum si de romane erotice, este mama, are centura neagra la Taekwondo, e obsedata de gramatica, adora vinul rosu si inghetata Ben and Jerry’s. Scrie de acasa, din Colorado, unde locuieste cu familia ei. Lui Helen ii place foarte mult sa asculte opiniile cititorilor ei. Aflati mai multe despre ea la www. facebook. com/ Helen Hardt sau pe www. helenhardt. com….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.