Dorinta iepurasului PDF

Coperta Carte Dorinta iepurasului

Iti doresti sa citesti cartea Dorinta iepurasului publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Dorinta iepurasului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Dorinta iepurasului

Cand simt ca e aproape intaiul fulg de nea, toti aricii, mari si mici, se duc la culcare. Si pentru ca dorm pana hat tarziu in primavara, nu stiu, nu au cum sa stie ce este aceea iarna. Dar toti aricii, de la cei mai mici pana la cei mai mari, sunt taaare curiosi din fire. Iar atunci cand se trezesc, e Primavara, totu-i inflorit in jurul lor, si este cald, si este bine, si-i frumos. Cum sa priceapa ei, sarmanii, ce-i cu iarna? Ariciul din povestea noastra are noroc: un prieten adevarat, Iepurasul, o sa-i pastreze, intr-un bulgaras, un piculet de iarna… Scriitorul Paul Stewart si ilustratorul Chris Riddell au creat doua fermecatoare personaje ale padurii, intr?o induiosatoare poveste despre o prietenie plina de umor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.