Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri PDF

  Coperta Carte Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri

  Iti doresti sa citesti cartea Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri scrisa de Valerie Di Daniel si publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri

  Daca faci parte dintre persoanele care gandesc incontinuu si se simt peste masura de coplesite din aceasta cauza, visand sa aiba la indemana un buton de pornire si de oprire a gandurilor, atunci inseamna ca starea ta de bine si viata de zi cu zi iti sunt afectate si te afli in cautare de solutii. Exercitiile propuse de autoare sunt concepute pentru a te indruma in demersul de stimulare a gandirii constiente, care te ajuta sa traiesti in prezent, sa te cunosti mai bine, sa te afli la carma propriei vieti si sa intri din nou in legatura cu natura ta profunda. In plus, te vei simti eliberat de gandurile fantoma provenite din trecut si de cele care descriu asteptari in privinta viitorului, invatand sa te bucuri pur si simplu de viata pe care o ai….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Domoleste-ti mintea! 50 de exercitii practice pentru a pune capat fluxului neintrerupt de ganduri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.